Kamisado

Reference: HUC-876911

Manufacturer:

Kamisado is een abstract strategisch spel voor 2 personen.Het doel van het spel is om ervoor te zorgen dat je als eerste één van je torens aan de overkant krijgt. De eenvoudige spelregels in combinatie met de diepgang tijdens het spelen zorgen ervoor dat dit spel echt een aanrader is.

This product is no longer in stock

€ 24,99

Kamisado is een leuk abstract spel voor 2 personen. Lukt hij jou om als eerste één van je torens aan de overkant te krijgen dan ben je de winnaar.De spelers mogen om de beurt een toren een onbeperkt aantal velden horizontaal of diagonaal vooruit zetten.Daarbij moeten wel een aantal regels in acht worden genomen,namelijk:Torens kunnen niet over andere torens springenenJe moet de toren zetten waarvan de kleur overeenkomst met het veld waarop je tegenstander is geëindigd.Naast de standaard spelregels zijn er ook nog aanvullende spelregels voor de gevorderde speler. 

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

snel, overzichtelijk, klantgericht - Job de Kleuver -

Als je boven een bepaald bedrag aan spellen kocht, dan mocht je een gratis spel uitkiezen. Ik had deze actie over het hoofd gezien, maar ik werd hier speciaal nog over gebeld om mij hier alsnog op te attenderen. - Monique -

Absoluut snelle respons bij vragen via mail. Zeer correcte beantwoording bij vragen of opmerkingen. Ik ervaar dit als bijzonder prettig!

Ga naar de site