Voodoo Mania

Reference: huch-878243

Manufacturer:

Zoek zo snel mogelijk het onbekende ingredient in een bepaalde kleur. Heb je dit ingredient op een van je kaarten dan mag je deze kaart uitspelen. Ben je als eerste je stapel kaarten kwijt dan ben je de winnaar.

Voodoo Mania is een leuk spel en doet een groot beroep op de vaardigheden nauwkeurig zijn en niet impulsief zijn.

42 Items

€ 11,99

Soort spel Reactiespel
Leeftijd vanaf 7 jaar
Aantal spelers 2 - 6 spelers
Speelduur 5 - 10 minuten
Uitgever Huch
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Gegevens verzamelen, Selecteren, Vergelijken
Spelregels Nederlands, Duits, Frans, Engels
Bijzonderheden Eigen import

Zoek zo snel mogelijk het onbekende ingredient in een bepaalde kleur. Heb je dit ingredient op een van je kaarten dan mag je deze kaart uitspelen. Ben je als eerste je stapel kaarten kwijt dan ben je de winnaar.

Iedere speler krijgt een stapel kaarten ( het aantal is afhankelijk van het aantal spelers), maar mag maar drie kaarten in z'n hand houden. Vervolgens wordt er een beginkaart op tafel gelegd. Op deze kaart ontbreek een ingredient in een bepaalde kleur.
De spelers zoeken nu zo snel mogelijk op het dit ingredient in de betreffende kleur op een van hun kaarten staat afgebeeld. Als dat zo is mag je deze kaart afleggen en een nieuwe kaart in je hand nemen.
De speler van wie als eerste z'n stapel kaarten kwijt is, is de winnaar van dit leuke spel.

Voodoo Mania is een leuk reactiespel en doet een groot beroep op de vaardigheden nauwkeurig zijn en niet impulsief zijn.

Inhoud:
- 97 kaarten
- spelregels (Nederlands, Engels, Duits, Frans)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Zelfs in de vakantie van de werknemers kreeg ik reactie op mijn vraag en de nagekomen afspraken werden perfect verwerkt! - Ans -

PERFECT! Na het ontvangen van een verkeerd product en hierover gemaild te hebben, snelle en fijne reactie gekregen hierop. Perfect opgelost door het juiste product toegestuurd te krijgen én het verkeerde product te mogen behouden. UITMUNTENDE SERVICE!! - Angela -

Plezierig contact, vertrouwen geven door spelletjes mee te geven zonder te betalen, vind ik echt klasse! Dank je wel daarvoor! - Jetty -

Ga naar de site