Schwarz Rot Gelb

Manufacturer:

Maak een reeks van 11 opeenvolgende kaartjes waarbij de kenmerken op de kaart verschillende zijn met de kenmerken op het voorgaande kaartje.
Een waanzinnig leuk maar moeilijk reactiespel !

This product is no longer in stock

€ 12,99

Soort spel Reactiespel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 - 6 spelers
Speelduur 10 - 20 minuten
Uitgever Amigo
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Gegevens verzamelen, Selecteren, Vergelijken
Spelregels Duits
Bijzonderheden Eigen import

Maak een reeks van 11 opeenvolgende kaartjes waarbij de kenmerken op de kaart verschillende zijn met de kenmerken op het voorgaande kaartje. 

Op tafel liggen alle kaartje gedekt op tafel. Een spelers trekken willekeurig een kaart uit de stapel en leggen deze open voor zich neer. Op de kaartjes staan één of meerdere dezelfde woorden gedrukt in een bepaalde kleur.
Als het spel begint trekken spelers willekeurig kaartjes uit de stapel en proberen deze aan te leggen aan het kaartje/de kaartjes die ze al voor zich hebben liggen.
Daarbij geld de volgende regel: alle kenmerken op aangelegde kaartje moeten verschillen met de kenmerken op het voorgaande kaartje. Als een speler denkt dat hij een goede reeks van 11 kaartjes heeft gemaakt wordt het spel stilgelegd.
Zijn reeks wordt gecontroleerd. Klop te reeks dan mag hij als eerste een puntenkaartje trekken. De speler die daarna de langste reeks heeft mag als tweede een puntenkaartje trekken enz. enz. Daarna begint een nieuwe speelronde.
De speler die na een aantal rondes de meeste punten heeft verzameld is de winnaar van het spel.

Schwarz Rot Gelb is een zéér leuk spel dat een groot beroep doet op de vaardigheid 'nauwkeurig waarnemem', 'vergelijken' en 'gegevens verzamelen'
Dit is de 'gewone' versie van het spel. Daarnaast is er ook nog de extreme versie van het spel.

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Denkspellenparadijs doet wat ze beloofd, perfect snelle levering. Heel fijn! - Klant -

Dikke pluim! Allereerst, ik bestelde en betaalde mijn bestelling maandagavond, woensdag middag al geleverd! Mijn verhaal: Een onderdeel uit het spel dat in bestelde was stuk. Ik mailde hen hierover, dit was natuurlijk niet hun fout maar de fout van de fabrikant. Op 2 dagen tijd hadden ze met hun leverancier geregeld dat zij rechtstreeks een nieuw onderdeel met de post opstuurde. Top service! - Jolien -

Hele snelle levering en snel antwoord op mails. Prima service - Els -

Ga naar de site