Kunterbunt Duo

Manufacturer:

Een leuk reactiespel dat geschikt is om met jonge kinderen te spelen. Zoek op de twee openliggende kaarten de afbeelding die op beide kaarten precies hetzelfde is.

3 Items In voorraad Warning: Last items in stock!

€ 12,99

Een leuk reactiespel dat geschikt is om met jonge kinderen te spelen. Zoek op de twee open liggende kaarten de afbeelding die op beide kaarten precies hetzelfde is.

Dit spel is in het verleden onder licentie door 999Games uitgegeven onder de naam Colori. Inmiddels wordt het niet meer door 999Games uitgegeven. Er is echter wel een verschil tussen Colori en Kunterbunt Duo. Beestenboel had enkelzijdig bedrukte kaarten en Kunterbunt Duo dubbelzijdig bedrukte kaarten.

De tweede variant ( de afbeeldingen op de acherkant) is iets makkelijker omdat bij deze variant er twee afeeldingen op de kaarten staan die hetzelfde zijn.

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Download

Nederlandse spelregels van Kunterbunt Duo

Download (303.72k)

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Snelle levering. Hele leuke uitdagende spellen - P -

Als je boven een bepaald bedrag aan spellen kocht, dan mocht je een gratis spel uitkiezen. Ik had deze actie over het hoofd gezien, maar ik werd hier speciaal nog over gebeld om mij hier alsnog op te attenderen. - Monique -

Snelle service klant vriendelijk. Onwijs leuke spellen - soes -

Ga naar de site