Jungle Speed Beach

Reference: ASM02-003

Manufacturer:

Jungle Speed Beach is een variant van Jungle Speed, maar dan met een zomerse twist! Deze strand versie is volledig waterproof en voorzien van een strandtasje, dus ideaal om mee nemen voor tijdens de vakantie! 

Zorg ervoor dat je als eerste je speelkaarten kwijt bent en je bent winnaar van het spel.

Echt een waanzinnig leuk spel !

2 Items In voorraad Warning: Last items in stock!

€ 22,99

Soort spel Reactiespel, Kaartspel
Leeftijd vanaf 7 jaar
Aantal spelers 2 - 8 spelers
Speelduur 10 - 20 minuten
Uitgever Asmodee
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Vergelijken, Onveranderbaarheid inzien
Spelregels Nederlands, Duits, Frans, Engels

Jungle Speed is een waanzinnig leuk (re)actiespel dat ook nog eens met veel personen (2-8 personen) gespeeld kan worden. Jungle Speed Beach is een zomerse variant van het spel. Deze versie is volledig waterproof en voorzien van een strandtasje, dus ideaal om mee te nemen tijden de vakantie!

Zorg ervoor dat je als eerste je speelkaarten kwijt bent en je bent winnaar van het spel. Maar pas op: Let even niet en je hebt krijgt weer een stapeltje kaarten van je tegenstander. Echt een waanzinnig leuk spel

Er zijn 64 speelkaarten in verschillende patronen en verschillende kleuren. Al deze kaarten worden verdeeld over de spelers en de totem wordt zodanig op tafel geplaatst dat alle spelers er gemakkelijk bij kunnen. Het spel kan nu beginnen. De spelers draaien om de beurt een kaart om en leggen deze voor zich neer. Zodra er twee kaarten op tafel liggen met hetzelfde patroon op de kaarten moeten de twee spelers zo snel mogelijk de totem pakken. Wie als eerste de totem heeft, mag zijn 'open' stapeltje speelkaarten aan de tegenstander geven.Maar let op, want sommige figuren lijken wel hetzelfde, maar zijn net iets anders! De speler die als eerste geen kaarten meer heeft is de winnaar van het spel. Dit spel vraag concentratie en reactiesnelheid !

Een slim spel voor snelle handen!
Concentratie en snelheid zijn erg belangrijk. En dat is nog niet alles: speciale kaarten maken het nog net iets ingewikkelder voor nog meer hilariteit in het spel!

Inhoud:
- 64 waterafstotende kaarten
- 1 plastic Totem
- Spelregels (Nederlands, Frans)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Denkspellenparadijs doet wat ze beloofd, perfect snelle levering. Heel fijn! - Klant -

Wat een geweldige leversnelheid! Keurig verpakt. - RT Praktijk Vermeulen -

Wat een enthousiasme bij de verkoper van de spellen. Hij kent ze allemaal en kan in korte tijd uitleggen hoe een spel werkt. - Jeannette -

Ga naar de site