Genius dobbelspel

Reference: WGG1414

Manufacturer:

Geweldig familiespel waar jong en oud aan mee kunnen doen. Dobbel met je dobbelstenen en kruis de sympoblen die je kunt gebruiken af op je kaart.

Wie als eerste zijn kaart vol heeft is winnaar.

15 Items op voorraad

€ 11,99

Dobbelen, kiezen, winnen! Het leuke familiespel Genius is er nu ook als dobbelspel.Genius Dobbelspel is ontworpen door de wereldberoemde spelontwerper Reiner Knizia en kent eenvoudige spelregels, snelle beurten en dwingt je tot slimme keuzes.


Hoe speel je het spel? Simpel! Wie dobbelt de best passende symbolen ? En wie durft nog door te gooien, om zijn resultaat te verbeteren ? Maar pas op: het resultaat van je laatst gegooide worp is ook te gebruiken door alle andere spelers ! Symbolen, die met de dobbelstenen van je medespelers overeenkomen, worden op het scoreblad aangekruist. De speler die als eerste alle symbolen kan aankruisen, wint het spel..

Inhoud:

- 9 dobbelstenen
- Scoreblok
- Spelregels (Nederlands)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Plezierig contact, vertrouwen geven door spelletjes mee te geven zonder te betalen, vind ik echt klasse! Dank je wel daarvoor! - Jetty -

Dikke pluim! Allereerst, ik bestelde en betaalde mijn bestelling maandagavond, woensdag middag al geleverd! Mijn verhaal: Een onderdeel uit het spel dat in bestelde was stuk. Ik mailde hen hierover, dit was natuurlijk niet hun fout maar de fout van de fabrikant. Op 2 dagen tijd hadden ze met hun leverancier geregeld dat zij rechtstreeks een nieuw onderdeel met de post opstuurde. Top service! - Jolien -

Wat een geweldige leversnelheid! Keurig verpakt. - RT Praktijk Vermeulen -

Ga naar de site