Genius dobbelspel

Reference: WGG1414

Manufacturer:

Geweldig familiespel waar jong en oud aan mee kunnen doen. Dobbel met je dobbelstenen en kruis de sympoblen die je kunt gebruiken af op je kaart.

Wie als eerste zijn kaart vol heeft is winnaar.

15 Items op voorraad

€ 11,99

Dobbelen, kiezen, winnen! Het leuke familiespel Genius is er nu ook als dobbelspel.Genius Dobbelspel is ontworpen door de wereldberoemde spelontwerper Reiner Knizia en kent eenvoudige spelregels, snelle beurten en dwingt je tot slimme keuzes.


Hoe speel je het spel? Simpel! Wie dobbelt de best passende symbolen ? En wie durft nog door te gooien, om zijn resultaat te verbeteren ? Maar pas op: het resultaat van je laatst gegooide worp is ook te gebruiken door alle andere spelers ! Symbolen, die met de dobbelstenen van je medespelers overeenkomen, worden op het scoreblad aangekruist. De speler die als eerste alle symbolen kan aankruisen, wint het spel..

Inhoud:

- 9 dobbelstenen
- Scoreblok
- Spelregels (Nederlands)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Geweldig zo snel als alle leveringen worden bezorgd. Uit alle mailtjes is direct duidelijk hoe het met de bestelling staat. Ook geeft dit een vertrouwd gevoel. Er wordt serieus mee omgegaan. Ga zo door! - RT Praktijk Vermeulen -

Snelle levering. Hele leuke uitdagende spellen - P -

Snel en keurig verpakt geleverd! Veel keuze uit niet alledaagse spullen. - Sarah -

Ga naar de site