Triovision

Reference: HUCH-878243

Manufacturer:

Verplaats één pion op het veld zodat er een situatie ontstaat overeenkomstig één van de openliggende speelkaarten. Als dat lukt mag je de desbetreffende kaart hebben.

Wie aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft verzameld is de winnaar van het spel.

 

10 Items op voorraad

€ 18,99

Om het speelbord liggen 12 kaarten 'open' op tafel. Alle spelers zoeken tegelijk of ze één van de pionnen op het bord zó kunnen verplaatsen zodat drie pionnen opgesteld zijn zoals afgebeeld op een van de kaartjes. Wie als eerste een mogelijkheid ziet mag een pion verzetten en als het goed is het desbetreffende kaartje hebben. Wie op het laatst de meeste kaarten heeft verzameld, heeft gewonnen.

 

Tijdens het spelen wordt er niet alleen een beroep gedaan op het ruimtelijk inzicht, maar ook op het concentratie vermogen.

Triovison is niet alleen een leuk familiespel, maar zeker ook geschikt om in te zetten in een begeleidingstraject.

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

PERFECT! Na het ontvangen van een verkeerd product en hierover gemaild te hebben, snelle en fijne reactie gekregen hierop. Perfect opgelost door het juiste product toegestuurd te krijgen én het verkeerde product te mogen behouden. UITMUNTENDE SERVICE!! - Angela -

Mijn ervaringen blijken uit de scores, die ik gegeven heb en behoeven geen nadere explicatie. - Robert -

Dikke pluim! Allereerst, ik bestelde en betaalde mijn bestelling maandagavond, woensdag middag al geleverd! Mijn verhaal: Een onderdeel uit het spel dat in bestelde was stuk. Ik mailde hen hierover, dit was natuurlijk niet hun fout maar de fout van de fabrikant. Op 2 dagen tijd hadden ze met hun leverancier geregeld dat zij rechtstreeks een nieuw onderdeel met de post opstuurde. Top service! - Jolien -

Ga naar de site