Reduced price!
Katoiz doos

Katoiz

Reference: VDG-KAT

Manufacturer:

Katoiz is een puzzelachtig spel waarbij je de brug tussen linker- en rechterhersenhelft traint door het gebruik van kleur en vorm.
Het spel bevat speelvarianten voor verschillende leeftijdsgroepen.

Katoiz is dus een zeer veelzijdig en uitdagend spel.

47 Items

€ 19,99

-€ 7,00

€ 26,99

Soort spel Strategiespel, Denkspel
Leeftijd vanaf 5 jaar, vanaf 6 jaar, vanaf 7 jaar, vanaf 8 jaar, vanaf 9 jaar
Aantal spelers 1 speler, 2 spelers, 2 - 4 spelers
Speelduur 30 - 40 minuten
Vaardigheden Waarnemen, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Gegevens verzamelen, Relaties leggen, Selecteren, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands, Duits, Engels

Beschrijving:

Sabine Opstelten staat bekend om haar fantasievolle educatieve spellen met een prachtige vormgeving. Katoiz is een puzzelachtig spel waarbij je de brug tussen linker- en rechterhersenhelft traint door het gebruik van kleur en vorm.

Katoiz is een spel voor 1 tot 4 spelers dat ongeveer 30 tot 45 minuten duurt. Katoiz is geschikt voor spelers vanaf 3/4 jaar en heeft een spelvariant voor verschillende leeftijden.

Katoiz is een strategisch spel waarbij stapels met overeenkomstige elementen (kleuren, vormen of grote) gemaakt moeten worden. Wie wanneer wint hangt af van de variant die je speelt.

Katoiz is leuk voor elke leeftijd. Dreumesen vinden de vormen en kleuren prachtig (zoals bij een blokkendoos) terwijl kinderen in latere ontwikkelingsfasen uit worden gedaagd om geraffineerde strategiën te ontwikkelen waarmee eigen stapels kunnen worden gemaakt en tegelijkertijd de tegenstander kan worden gedwarsboomd. En volwassenen worden op de vingers getikt door hun slimmere kinderen.

 Katoiz: slaat niet alleen een brug tussen linker- en rechterhersenhelft, maar ook tussen jong en oud!

Inhoud:

- 45 speelstukken ( 9 tegels in 5 verschillende kleuren)
- 2 Dobbelstenen ( Kleur- en vulling dobbeklsteen)
- 15 fiches
- Spelregels (Nederlands, Engels, Duits)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Wat een geweldige leversnelheid! Keurig verpakt. - RT Praktijk Vermeulen -

Zelfs in de vakantie van de werknemers kreeg ik reactie op mijn vraag en de nagekomen afspraken werden perfect verwerkt! - Ans -

Dikke pluim! Allereerst, ik bestelde en betaalde mijn bestelling maandagavond, woensdag middag al geleverd! Mijn verhaal: Een onderdeel uit het spel dat in bestelde was stuk. Ik mailde hen hierover, dit was natuurlijk niet hun fout maar de fout van de fabrikant. Op 2 dagen tijd hadden ze met hun leverancier geregeld dat zij rechtstreeks een nieuw onderdeel met de post opstuurde. Top service! - Jolien -

Ga naar de site