Dr. Eureka

Reference: BLU-001

Manufacturer:

Schenk zo snel mogelijk de balletjes van het ene reageerbuisje naar het andere zodat je de opstelling krijgt die op het kaartje staat afgebeeld.  Dr. Eureka is een waanzinnig leuk familiespel en doet een groot beroep op het ruimtelijk inzicht.

4 Items

€ 29,99

Schenk zo snel mogelijk de balletjes van het ene reageerbuisje naar het andere zodat je de opstelling krijgt die op het kaartje staat afgebeeld. Je mag de ballen niet uit de buizen laten vallen of met je handen aanraken. Probeer dit als snelste te doen om daarmee de opdrachten van Dr. Eureka als eerste te voltooien. Dan ben jij de beste en slimste wetenschapper! De speler met de meest verzamelde kaartje is de winnaar. Dr. Eureka is een waanzinnig leuk spel voor het hele gezin.

Dit spel is niet alleen geschikt als gezelschapsspel, maar ook prima in te zetten als onderwijsmateriaal of begeleidings materiaal. Je kan er namelijk vele cognitieve en executieve functies mee trainen. Cognitieve functies waarop een groot beroep of wordt gedaan of die je met het spel kan trainen zijn ruimtelijke relaties, niet impulsief zijn en plannen. Voor de cognitieve functies zijn dat o.a. respons-inhibitie, en volgehouden aandacht. Wanneer je de instructie 'je mag pas overgieten als je de oplossing denkt te weten' train je ook nog eens het werkgeheugen. 

Al met al een zeer veelzijdig spel spel.

Inhoud:

- 12 reagegeerbuisjes
- 24 balletjes in 3 verschillende kleuren
- 54 opdracht kaartjes
- Spelregels (Nederlands, Engels Duits, Frans)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Duidelijke communicatie - Klant -

Denkspellenparadijs doet wat ze beloofd, perfect snelle levering. Heel fijn! - Klant -

Het pakketje was bijna te snel :) - Elwin -

Ga naar de site