La Boca

Reference: KOS-BOCA

Manufacturer:

Bouw in wisselende teams aan een bouwerk en ontvang punten afhankelijk van hoe snel het bouwerk gebouwd wordt.

De individuele speler met de meeste punten is winnaar van het spel.

€ 39,99

Spelers bouwen in teams van bestaande uit 2 personen aan hetzelfde bouwwerk. Een speler ziet dus het vooraanzicht en de andere speler het achteraanzicht. Aan de hand van deze aanzichten bouwen de spelers aan hetzelfde bouwwerk. Afhankelijk van hoe snel de spelers het bouwwerk gemaakt hebben ontvangen ze een aantal punten. Nu is het volgende team aan de beurt en bouwen aan het volgende bouwwerk.

Als alle spelers met alle andere spelers een keer een team hebben gevormd is het spel afgelopen. Afhankelijk van het aantal spelers kunnen één of meerder rondes gespeeld worden. De individuele speler met de meeste punten is de winnaar van het spel.

Dit spel doet een groot beroep op ruimtelijk inzicht. Daarnaast zijn 'kunnen samenwerken' en 'communiceren' zéér belangrijke vaardigheden..

Dit spel is echt een aanrader.

 

Opmerking: Nederlandse spelregels worden bijgevoegd

Persoonlijke noot:

Wat ik zo leuk vind aan dit spel is dat je moet samenwerken, maar dat er uiteindelijk maar één winnaar is. Zonder 'overleggen' zal het moeilijk zijn om dit spel te winnen.

 

Rated 4.60 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Geverifieerde aankoop

Echt anders

Dit spel nodigt uit tot bouwen en door de werkwijze wordt het heel natuurlijk een samenwerkingsspel. Zowel in te zetten om het samenwerken te oefenen, je komt er echt niet uit als je niet met je tegenspeler samenwerkt. Hierdoor is het belang van functioneel kunnen samenwerken duidelijk te maken voor bv. jongeren met autisme. Maar ook heel leuk om te gebruiken voor het bevorderen van ruimtelijk inzicht en het oefenen van aanzichten bij wiskunde, maar dan zonder de wiskunde en dus zonder eventuele blokkades.
Maar ook mijn oom van in de 80 en mijn nichtje van 9 hebben er heerlijk samen mee gespeeld :)

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Zeer snelle levering, keurig en zorgvuldig verpakt. Correcte afhandeling via mailverkeer (op de hoogte van 'in behandeling', 'betaling ontvangen' en 'verzonden'.) - Denknavigatie -

Een geweldig snelle levering en prima spullen! - astrid -

Plezierig contact, vertrouwen geven door spelletjes mee te geven zonder te betalen, vind ik echt klasse! Dank je wel daarvoor! - Jetty -

Ga naar de site