Bausack

Reference: ZOCH-20200

Manufacturer:

Bausack is inmiddels een klassieker onder de strategische bouwspellen. Bausack is een spel voor 2 tot 7 personen waarbij men een eigen toren bouwt en moet proberen deze zo lang mogelijk te laten staan.

15 Items

€ 69,99

Soort spel Abstract strategiespel

VERSIE 1
Er zijn verschillende versies van spelregels in 'omloop' van dit spel. Bij de huidige spelregels worden blokken door een veilingmeester geveild. Daarbij zijn er twee mogelijkheden. Je biedt op een blokje dat je graag wilt hebben of je biedt om ervoor de zorgen dat je blokje niet hoeft te nemen. De hoogste bieder mag het blokje hebben of hoeft het juist niet te nemen (afhankelijk van hoe het geveild wordt). Blijft jouw toren als laatste overeind dan ben je de winnaar van het spel.Wat dit spel zo leuk maakt is dat je als veilingmeester tot op zekere hoogte het spel kan beïnvloeden afhankelijk van welk blokje je kiest en hoe het geveild wordt. Het kan echter ook voorkomen dat je keuze tegen je werkt.

VERSIE 2:
Degene die het eerst vijf punten heeft verzameld is de winnaar.De spelers nemen om de beurt een blokje uit de zak en plaatsen deze op de toren. Als je een blokje plaats en de toren valt daarna om dan krijgt je voorganger 1 boon ( 1 punt). Vervolgens gaan de blokken weer in de zak en begint het spel opnieuw (nieuwe ronde). De speler die het eerst 5 bonen (5 punten) heeft verzameld is de winnaar van het spel.Een Nederlandse vertaling van de spelregels kan gedownload worden op http://users.khbo.be/spelarch/PDFspelregels/418.pdf.

Bausack is een absolute aanrader !!!

Inhoud:
- 63 houten blokken in zeer veel verschillende vormen
- Stoffen opbergzak
- Zakje met edelstenen
- Spelregels (Duits, Engels)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Als je boven een bepaald bedrag aan spellen kocht, dan mocht je een gratis spel uitkiezen. Ik had deze actie over het hoofd gezien, maar ik werd hier speciaal nog over gebeld om mij hier alsnog op te attenderen. - Monique -

Zeer snelle levering en de website is mooi per categorie ingedeeld - Erik -

Het pakketje was bijna te snel :) - Elwin -

Ga naar de site