Zambezy

Manufacturer:

Bij Zambezy moet men proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Men krijgt een punt indien men met aangrenzende speelstukken van dezelfde kleur waarmee men speelt een vierkant op het bord heeft kunnen vormen.

Dit spel wordt niet meer gemaakt. OP=OP !

3 Items In voorraad Warning: Last items in stock!

€ 54,99

Bij Zambezy moet men proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Men krijgt een punt indien men met aangrenzende speelstukken van dezelfde kleur waarmee men speelt een vierkant op het bord heeft kunnen vormen.Er zijn een aantal factoren die dit spel zo leuk maken.

Allereerst mogen speelstukken op elkaar gestapeld worden. Hierdoor speelt men in feite op verschillende niveau's. Ten tweede moet men bij iedere beurt een speelstuk uit een zak pakken. Met weet van te voren dus niet of men een eigen speelstuk op het speelbord moet plaatsen een speelstuk van de tegenstander. Daarnaast zijn er ook nog speciale speelstukken waardoor men speciale zetten mag doen zoals een speelstuk diagonaal verplaatsen of een speelstuk van het speelbord halen.Hoewel er ook een geluksfactor is (men weet niet wiens speelstuk men moet spelen komt er toch veel tactiek bij kijken en heeft men ook ruimtelijk inzicht nodig om te kunnen winnen.
Dit spel is zeer mooi uitgevoerd.

Inhoud:

- Houten speelbord
- 71 kunststof speelstukken
- Spelregels (Engels, Duits)

Helaas bestaat deze uitgever niet meer.
Dit zijn dan ook de laatste spellen

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Mijn ervaringen blijken uit de scores, die ik gegeven heb en behoeven geen nadere explicatie. - Robert -

Wat een enthousiasme bij de verkoper van de spellen. Hij kent ze allemaal en kan in korte tijd uitleggen hoe een spel werkt. - Jeannette -

fantastisch snelle levering, goede prijs ik kon het spel nergens goedkoper vinden. - Judith -

Ga naar de site