Schwarze Löcher

Manufacturer:

Zoals alle spellen van deze uitgever is ook dit spel weer in schitterend hout uitgevoerd.
Doel van het spel is om 4 van je 8 houten spelstukken waarmee je speelt van het speelbord te verwijderen. Wie dat als eerste lukt is de winnaar.

4 Items In voorraad

€ 69,99

De spelers proberen hun speelstukken voor een van de vier gaten te krijgen zodat deze in het gat gekanteld kunnen worden. Wanneer het een speler lukt om een speelstuk in een gat te kantelen mag het desbetreffende speelstuk van het speelbord worden genomen. Wie als eerste vier speelstukken van het speelbord heeft kunnen nemen is de winaar van het spel.

Wat dit spel bijzonder maakt is dat speelstukken alleen over het speelbord verplaatst kunnen worden door deze te kantelen (rechtop zeten of laten vallen) over de korte zijde of te rollen over de lange zijde.

Het vergt dus veel vooruitdenken om de spellen goed voor een gat gepositioneerd te krijgen. Een speelstuk kan uitsluiten in een gat terecht komen door het te kantelen over de korte zijde (rechtop zetten)

 

Inhoud:

- 1 beukenhouten speelbord

- 16 houten blokjes in twee verschillende soorten hout (ahorn en noten)

- Spelregels (Engels en Duits)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Absoluut snelle respons bij vragen via mail. Zeer correcte beantwoording bij vragen of opmerkingen. Ik ervaar dit als bijzonder prettig!

Fijn meegedacht en goed advies gekregen. - Loes -

Prima communicatie, vriendelijk en snelle levering. - Klant -

Ga naar de site