Cubicup ongelakt

Manufacturer:

Cubi Cup is een strategisch spel voor twee personen dat veel ruimtelijk inzicht vereist. Het doel van het spel is om de top van de piramide neer te leggen.Een vlot ruimtelijk abstract strategie spel voor 2 personen.
Een aanrader !

90 Items

€ 31,99

Soort spel Abstract strategiespel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 spelers
Speelduur 10 - 20 minuten
Uitgever Cubiteam
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Selecteren, Plannen, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands
Bijzonderheden Eigen import

CubiCup is een strategisch spel voor twee personen dat veel ruimtelijk inzicht vereist.
Het doel van het spel is om de top van de piramide neer te leggen. Iedere speler heeft een eigen kleur waarmee hij speelt. Om de beurt mogen de spelers een blokje op het speelveld neerleggen. Men moet proberen zoveel mogelijk CubiCups te maken. Een CubiCup wordt gevormd door drie blokjes die aan elkaar grenzen zodat ze een 'holletje' vormen. Wanneer men een CubiCup heeft gemaakt moet de tegenstander een blokje in de CubiCup neerleggen en voor straf moet hij nog een extra blokje op het speelveld neerleggen. Naast dat je zelf probeert CubiCups te maken, moet je natuurlijk ook proberen te voorkomen dat je tegenstander CubiCups maakt. Door meer CubiCups te maken dan je tegenstander zal jij uiteindelijk meer blokjes overhouden en zul je dus de top van de piramide kunnen maken. Dit spel is niet alleen schitterend in houd uitgevoerd, maar ook waanzinnig leuk om te spelen.
Een aanrader ! Het is daarom ook een van onze favorieten.

Dit spel is verkrijgbaar in 2 verschillende kleurvariaties namelijk: licht/donker ongelakt hout en rood/blauw gelakt hout. Dit is de versie licht/donker.

Inhoud:
- Houten speelstukken
- 38 vierkante houten blokjes (2 verschillende kleuren)
- Spelregels (Nederlands)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Goede site Snelle levering Educatief karakter spellen

Wat een enthousiasme bij de verkoper van de spellen. Hij kent ze allemaal en kan in korte tijd uitleggen hoe een spel werkt. - Jeannette -

Weer super snelle levering Op de site krijg je goede impressie van het product. - Lisette -

Ga naar de site