Cubicup

Manufacturer:

Cubi Cup is een strategisch spel voor twee personen dat veel ruimtelijk inzicht vereist. Het doel van het spel is om de top van de piramide neer te leggen.
Een vlot ruimtelijk abstract strategie spel voor 2 personen.
Een aanrader !

73 Items

€ 31,99

Soort spel Abstract strategiespel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 spelers
Speelduur 5 - 10 minuten
Uitgever Cubiteam
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Selecteren, Plannen, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands
Bijzonderheden Eigen import

CubiCup is een strategisch spel voor twee personen dat veel ruimtelijk inzicht vereist. Het doel van het spel is om de top van de piramide neer te leggen.

Iedere speler heeft een eigen kleur waarmee hij speelt. Om de beurt mogen de spelers een blokje op het speelveld neerleggen. Men moet proberen zoveel mogelijk CubiCups te maken. Een CubiCup wordt gevormd door drie blokjes die aan elkaar grenzen zodat ze een 'holletje' vormen. Wanneer men een CubiCup heeft gemaakt moet de tegenstander een blokje in de CubiCup neerleggen en voor straf moet hij nog een extra blokje op het speelveld neerleggen.

Naast dat je zelf probeert CubiCups te maken, moet je natuurlijk ook proberen te voorkomen dat je tegenstander CubiCups maakt.Door meer CubiCups te maken dan je tegenstander zal jij uiteindelijk meer blokjes overhouden en zul je dus de top van de piramide kunnen maken.

Dit spel is niet alleen schitterend in houd uitgevoerd, maar ook waanzinnig leuk om te spelen. Een aanrader !
Het is daarom ook een van onze favorieten.

 Dit spel is verkrijgbaar in 2 verschillende kleurvariaties namelijk: licht/donker ongelakt hout en rood/blauw gelakt hout.

 Inhoud:

- Houten speelstukken
- 38 vierkante houten blokjes (2 verschillende kleuren)
- Spelregels (Nederlands)

Rated 4.70 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews

Fantastisch leuk spel voor jong&oud!!!

Het is een fantastisch leuk spel! Je moet alert blijven tot het einde! Als je denkt dat je gewonnen hebt en jouw aandacht laat verslappen, kun je zomaar alsnog verslagen worden!!! Ik speel het met mijn kinderen van inmiddels 9 en 12 jaar oud al ruim een half jaar. Het blijft leuk en verrassen.

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee
Geverifieerde aankoop

waanzinnig spel

Dit is een waanzinnig leuk spel dat lekker wegspeelt, maar tegelijkertijd toch voldoende uitdagend is.

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee

leuk spel, want aan het eind een verrassende wending kan hebben...

leuk spel, want aan het eind een verrassende wending kan hebben... helaas zat één van de gelijmde blokjes los bij het uitpakken van het spel

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee
Antwoord van :s%
Vervelend van het loszittende blokje. Ik ga ervan uit dat ik het naar behoren heb opgelost door het spel om te ruiten voor een nieuw spel.

Spel dat kinderen graag spelen

Het spel Cubi-cub heb ik al jaren en ik speel het graag met kinderen en zij spelen het ook graag. In het begin is het spel verwarrend omdat het perspectief anders is, je kijkt onder hoeken van 60 graden.
Behalve het trainen van ruimtelijke relaties, vind ik het ook een geweldig spel om kinderen bewust te maken van (niet) egocentrisch communiceren.
Als de tegenspeler vooral uit is op winnen, dan let hij niet op de stappen die de andere speler zet. Gevolg gemiste kans en verlies.
Dit patroon kun je mediëren.
Ook het aanpakgedrag kan gestimuleerd worden: Wat moet je doen, waar moet je op letten, hoe ga je het aanpakken, wat zijn de gevolgen van je keuzes nu en over een paar stappen?
Zijn vragen die geoefend kunnen worden.

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

snel, overzichtelijk, klantgericht - Job de Kleuver -

Bijzonder snelle service. Ik kende de site niet maar ben zeer verrast door de vele spellen en de uitstekende uitleg daarbij. Ik kom zeker terug. - Sjoukje -

PERFECT! Na het ontvangen van een verkeerd product en hierover gemaild te hebben, snelle en fijne reactie gekregen hierop. Perfect opgelost door het juiste product toegestuurd te krijgen én het verkeerde product te mogen behouden. UITMUNTENDE SERVICE!! - Angela -

Ga naar de site