Coerceo

Manufacturer:

Coerceo is een zeer mooi uitgevoerd abstract strategiespel voor twee personen. Verover de speelstukken van je tegenstander door zijn stukken met jouw stukken in te sluiten.

11 Items In voorraad

€ 39,99

Soort spel Abstract strategiespel
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 spelers
Speelduur 20 - 30 minuten
Uitgever Coerceo
Vaardigheden Analyseren,Ruimtelijk inzicht,Plannen,Waarnemen
Spelregels Nederlands, Engels
Bijzonderheden Mensa Select Award

Het doel van het spel is om de speelstukken van je tegenstander van het speelbord te verwijderen. Je mag een speelstuk van je tegenstander van het speelbord verwijderen als je dat speelstuk met 2 of 3 van je eigen speelstukken hebt ingesloten.Heb je alle speelstukken van je tegenstander verwijderd dan ben je de winnaar.Naast dat speelstukken van het bord verwijderd worden, worden ook speeltegels verwijderd.Hierdoor wordt het speelveld ook nog eens kleiner. Zoals al eerder aangegeven is dit spel een echte aanrader voor mensen die van spellen houden zoals schaken en de spellen uit de Gipf serie. Overigens dient ook nog vermeld te worden dat de kwaliteit van het materiaal zeer goed is. Naast de 'gewone' versie is er ook een Deluxe versie van het spel. Anderen zeggen o.a. over het spel:<"...Coerceo is extremely easy to learn, but takes quite an effort to master....the game has a classic and timeless look to it" boardgamegeek.com "Ik vind Coerceo subliem bedacht. Het spel speelt lekker weg en je hersens gaan er genoeg van kraken. " Gerecenceerd door GuidoInhoud:-18 witte plastic speelstukken-18 zwarte plastic speelstukken-19 zeshoekige tegels/p>>- 1 Spelregelboekje (Ne, Eng, Dui en Spa) Update:Coerceo is winnaar van de Mensa Select Award 2012 !

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Zeer snelle levering en de website is mooi per categorie ingedeeld - Erik -

Plezierig contact, vertrouwen geven door spelletjes mee te geven zonder te betalen, vind ik echt klasse! Dank je wel daarvoor! - Jetty -

fantastisch snelle levering, goede prijs ik kon het spel nergens goedkoper vinden. - Judith -

Ga naar de site