Onbekend maakt onbemind

Onbekend maakt onbemind

Zojuist heeft DPD vanuit Engeland een grote doos geleverd.

Dit keer is het geen voorraad Khet of andere leuke spellen die wij importeren, maar is het een foto/video verlichtingsset.

"Waarom is dat interessant voor mij ?" zul je wellicht denken.

Dat zal ik uitleggen:

testsite-nieuw.nl verkoopt niet alleen leuke spellen van bekende uitgevers zaoals 999 Games of Smartgames, maar wij verkopen ook leuke spellen van minder bekende/onbekende uitgevers zoals Giseh en Franjos.

Deze uitgevers geven waanzinnig leuke spellen uit. Dat is niet alleen mijn mening, maar dat krijg ik ook te horen van mensen die aanwezig zijn geweest op een spellenparty of die uitleg van mij hebben gekregen bij een verkoopstand van mij tijdens een beurs of zo.

Het probleem is echter dat voor veel van deze spellen geldt 'onbekend maakt onbemind'.

Daarom heb ik afgelopen week een foto/video verlichtingsset aangeschaft.

De komende periode zal ik met regelmaat korte 'speluitleg' video's op gaan nemen waarin ik een bepaald spel zal uitleggen. Deze video's zal ik plaatsen op verschillende media zoals Youtube, Vimeo en Facebook. Op deze manier hoop ik dat de spellen wel 'bemind' zullen worden.

Als je al eens op onze site bent geweest en je bent een spel tegenkomen waarvan je dacht 'daar zou ik nog wel wat meer over willen weten' laat dan een reactie achter waarin je aangeeft van welk spel je wel nadere speluitleg zou willen hebben. Ik zal hier dan rekening mee houden.

De filmpjes die ik zal maken zal ik plaatsen op mijn youtube kanaal www.yourtube.com/denkspellenaradijs of deze facebook pagina of op mijn Vimeo kanaal. Als je je abonneert op dit kanaal, je me volgt op www.twitter.com/vincentdenkspel of deze facebook pagina liked hier op facebook dan blijf je automatisch op de hoogte van wanneer ik een filmpje heb ge-upload.

Dat was het voor nu.

Dus: als je een bepaald spel uitgelegd wilt hebben laat dan dan weten via een reactie hieronder.

Groeten,

Vincent

P.S. Je kan natuurlijk ook een spellenparty organiseren (weinig moeite en heel leuk). Niet alleen krijg je uitleg over verschillende spellen, maar je kunt ze ook nog eens spelen. Meer informatie over spellenparty's kun je vinden op www.denkspellenparadijs/spellenparty

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Uitstekende communicatie. Uitstekend verpakt Snelle verzending - Peter -

Zelfs in de vakantie van de werknemers kreeg ik reactie op mijn vraag en de nagekomen afspraken werden perfect verwerkt! - Ans -

Duidelijke communicatie - Klant -

Ga naar de site