Halli Galli zomerpret

Manufacturer:

Halli Galli is een hilarisch spel dat geschikt is voor jong en oud.

Druk als eerste op de bel als er 5 dezelfde vruchten zichtbaar zijn op de openliggende kaarten en je mag alle op tafel liggende kaarten hebben. Druk je verkeerd dan moet je je tegenstanders een kaart van jouw stapel geven.

Wie als laatste overblijft met kaarten is winnaar van het spel.

Een echte aanrader !

10 Items

€14.49

Voordat men begint te spelen worden de kaarten gelijkmatig verdeeld onder de spelers en wordt de bel tussen de spelers op tafel gelegd zodat iedere speler er goed bij kan. Het spel kan nu beginnen. De spelers draaien om de beurt een kaart open en leggen deze bovenop de stapel kaarten voor hun. Als op alle open kaarten totaal 5 vruchten zichtbaar zijn moeten de spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. De speler die als eerste op de bel slaat krijgt alle open liggende kaarten. Maar let op ! Wanneer je op de bel drukt terwijl er meer of minder dan 5 vruchten zichtbaar zijn dan verdwijnen je open kaarten niet alleen in de pot, maar moet je de overige spelers ook nog eens een kaart geven. Wees dus snel, maar blijf geconcentreerd ! Een leuk spel voor jong en oud !

 

Als er op alle openliggende kaarten totaal 5 vruchten van een soort zichtbaar zijn, druk dan zo snel als je kan op de bel.

Men jij namelijk de eerste dan krijg je alle kaarten die zijn gespeeld. Maar pas op : druk je 'verkeer' dan moet je elke speler een kaart van jou geven.

Wie als laatste overblijft met kaarten is winnaar van het spel.

Een hilarisch spel. Een echte aanrader !

 

Inhoud:

- 52 speelkaarten

- 1 bel

- Spelregels (Nederlands)

 

 Van die spel is er een een extreme versie en een junior versie verkrijgbaar.

 

Dit is de 'zomerse' versie van Halli Galli bestaande uit watervaste kaarten, een stevige watervaste kunstof bel en verpakt is een handig plastic tasje. Dit spel is dus uitstekend geschikt om aan het strand te spelen.

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Een geweldig snelle levering en prima spullen! - astrid -

Heel snel geleverd. - Klant -

Uitstekende communicatie. Uitstekend verpakt Snelle verzending - Peter -

Ga naar de site