Halli Galli

Reference: 999-GAL01

Manufacturer:

Halli Galli is een hilarisch spel dat geschikt is voor jong en oud.

Druk als eerste op de bel als er 5 dezelfde vruchten zichtbaar zijn op de openliggende kaarten en je mag alle op tafel liggende kaarten hebben. Druk je verkeerd dan moet je je tegenstanders een kaart van jouw stapel geven.

Wie als laatste overblijft met kaarten is winnaar van het spel.

Een echte aanrader !

This product is no longer in stock

€14.99

Soort spel Reactiespel
Leeftijd vanaf 6 jaar
Aantal spelers 2 - 6 spelers
Speelduur 10 - 20 minuten
Uitgever 999 Games
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Gegevens verzamelen, Selecteren
Spelregels Nederlands

Voordat men begint te spelen worden de kaarten gelijkmatig verdeeld onder de spelers en wordt de bel tussen de spelers op tafel gelegd zodat iedere speler er goed bij kan. Het spel kan nu beginnen. De spelers draaien om de beurt een kaart open en leggen deze bovenop de stapel kaarten voor hun. Als op alle open kaarten totaal 5 vruchten zichtbaar zijn moeten de spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. De speler die als eerste op de bel slaat krijgt alle open liggende kaarten. Maar let op ! Wanneer je op de bel drukt terwijl er meer of minder dan 5 vruchten zichtbaar zijn dan verdwijnen je open kaarten niet alleen in de pot, maar moet je de overige spelers ook nog eens een kaart geven. Wees dus snel, maar blijf geconcentreerd ! Een leuk spel voor jong en oud !

 

Als er op alle openliggende kaarten totaal 5 vruchten van een soort zichtbaar zijn, druk dan zo snel als je kan op de bel.

Men jij namelijk de eerste dan krijg je alle kaarten die zijn gespeeld. Maar pas op : druk je 'verkeer' dan moet je elke speler een kaart van jou geven.

Wie als laatste overblijft met kaarten is winnaar van het spel.

Een hilarisch spel. Een echte aanrader !

Daarom is dit spel een webmasters favoriet

 

Inhoud:

- 52 speelkaarten

- 1 bel

- Spelregels (Nederlands)

 

 

Van die spel is er een een extreme versie alsmede een junior versie verkrijgbaar

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

PERFECT! Na het ontvangen van een verkeerd product en hierover gemaild te hebben, snelle en fijne reactie gekregen hierop. Perfect opgelost door het juiste product toegestuurd te krijgen én het verkeerde product te mogen behouden. UITMUNTENDE SERVICE!! - Angela -

Geweldig zo snel als alle leveringen worden bezorgd. Uit alle mailtjes is direct duidelijk hoe het met de bestelling staat. Ook geeft dit een vertrouwd gevoel. Er wordt serieus mee omgegaan. Ga zo door! - RT Praktijk Vermeulen -

Snelle levering en duidelijke communicatie. Top! - Lisette -

Ga naar de site