Concerto Grosso

Manufacturer:

Concerto grosso is een spel voor 3 tot 6 personen vanaf 6 jaar. Het doel is om als eerste al je kaarten met muzikanten kwijt te raken. Maar pas op, je raakt alleen je kaarten kwijt als je op de juiste wijze reageert. Een hilarisch spel waarbij je soms stil moet blijven zitten, maar een andere keer weer juist niet.

3 Items In voorraad Warning: Last items in stock!

€10.99

Voordat het spel begint worden de kaarten onder de spelers verdeeld. Op de kaarten staan verschillende muzikanten afgebeeld. Slechts bij vier van de muzikanten moet je een bepaalde handeling verrichten indien deze kaart door een speler wordt omgedraaid ( bij de paukenspeler, de bekkenspeler, bij de zangeres en de dirigent). Vergeet je de juiste handeling uit te voeren of doe je het juist bij de verkeerde muzikant, dan krijg je juist al de tot dan toe gespeelde kaarten aan jouw stapel toegevoegd. De eerste speler die al zij kaarten kwijt heeft gespeeld fungeert vanaf dan als ?stoorzender?. Hij mag proberen dat andere spelers verkeerde handelingen maken. Als een tweede speler als zijn kaarten heeft kwijtgespeeld is het spel afgelopen. De speler met de meeste kaarten in zijn hand is de verliezer.

 

Inhoud:

- 110 speelkaarten

- Spelregels (Duits)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Men heeft veel verstand van zaken, levert zeer snel voor een goede prijs kwalitatief goede spellen! Super! - Gabrielle -

Snel en keurig verpakt geleverd! Veel keuze uit niet alledaagse spullen. - Sarah -

Snelle levering. Hele leuke uitdagende spellen - P -

Ga naar de site