Set junior

Reference: 999-SET03

Manufacturer:

Set is een klassieker onder de denkspellen en mag niet in de collectie van een denkspellen liefhebber ontbreken.

Set junior is een vereenvoudigde uitgave van set en is al te spelen met kinderen vanaf 3 jaar.

Het doel van set is om zo veel mogelijk 'sets' te 'sparen'. Wie de meeste sets heeft is de winnaar. Zie de uitgebriede beschrijving voor om te lezen wat een set is.

This product is no longer in stock

€14.49

Soort spel Denkspel
Leeftijd vanaf 6 jaar
Aantal spelers 2 spelers
Speelduur 5 - 10 minuten
Uitgever 999 Games
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Gegevens verzamelen, Relaties leggen, Selecteren, Elimineren, Vergelijken, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands

Dit spel, dat al geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar, bevat twee versies.

De hele jonge kinderen (vanaf 3 jaar) kunnen de versie spelen waarbij je op het speelbord tegels legt op de overeenkomstige afbeeldingen. Je krijgt punten als je de op het speelbord afgebeelde SETs afbouwt. 

 

Voor de iets oudere kinderen is de vereenvoudigde versie van SET!.

In tegenstelling tot de 'normale' versie van SET zijn er bij set junior niet 4 maar 3 kenmerken namelijk : hoeveelheidkleur en vorm..

Een set bestaat uit drie kaarten waarvan de de verschillenden kenmerken of allemaal verschillende zijn of allemaal hetzelfde.

 

SET junior is een aan aanrader voor de jongere kinderen !

 

 

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Dikke pluim! Allereerst, ik bestelde en betaalde mijn bestelling maandagavond, woensdag middag al geleverd! Mijn verhaal: Een onderdeel uit het spel dat in bestelde was stuk. Ik mailde hen hierover, dit was natuurlijk niet hun fout maar de fout van de fabrikant. Op 2 dagen tijd hadden ze met hun leverancier geregeld dat zij rechtstreeks een nieuw onderdeel met de post opstuurde. Top service! - Jolien -

Absoluut snelle respons bij vragen via mail. Zeer correcte beantwoording bij vragen of opmerkingen. Ik ervaar dit als bijzonder prettig!

PERFECT! Na het ontvangen van een verkeerd product en hierover gemaild te hebben, snelle en fijne reactie gekregen hierop. Perfect opgelost door het juiste product toegestuurd te krijgen én het verkeerde product te mogen behouden. UITMUNTENDE SERVICE!! - Angela -

Ga naar de site