Zambezy

Manufacturer:

Bij Zambezy moet men proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Men krijgt een punt indien men met aangrenzende speelstukken van dezelfde kleur waarmee men speelt een vierkant op het bord heeft kunnen vormen.

3 Items In voorraad Warning: Last items in stock!

€54.99

Bij Zambezy moet men proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Men krijgt een punt indien men met aangrenzende speelstukken van dezelfde kleur waarmee men speelt een vierkant op het bord heeft kunnen vormen.

Er zijn een aantal factoren die dit spel zo leuk maken. Allereerst mogen speelstukken op elkaar gestapeld worden. Hierdoor spel men in feite op verschillende niveau's. Ten tweede moet men bij iedere beurt een speelstuk uit een zak pakken. Met weet van te voren dus niet of men een eigen speelstuk op het speelbord moet plaatsen een speelstuk van de tegenstander. Daarnaast zijn er ook nog speciale speelstukken waardoor men speciale zetten mag doen zoals een speelstuk diagonaal verplaatsen of een speelstuk van het speelbord halen.
Hoewel er ook een geluksfactor is (men weet niet wiens speelstuk men moet spelen komt er toch veel tactiek bij kijken en heeft men ook ruimtelijk inzicht nodig om te kunnen winnen.


Dit spel is zeer mooi uitgevoerd.

 

Inhoud:

- Houten speelbord

- 71 kunststof speelstukken

- Spelregels (Engels, Duits)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Het pakketje was bijna te snel :) - Elwin -

Betrouwbare voorlichting (lekker uitproberen), goede collectie en prima lever- en betaalservice. - Mirjam -

Dikke pluim! Allereerst, ik bestelde en betaalde mijn bestelling maandagavond, woensdag middag al geleverd! Mijn verhaal: Een onderdeel uit het spel dat in bestelde was stuk. Ik mailde hen hierover, dit was natuurlijk niet hun fout maar de fout van de fabrikant. Op 2 dagen tijd hadden ze met hun leverancier geregeld dat zij rechtstreeks een nieuw onderdeel met de post opstuurde. Top service! - Jolien -

Ga naar de site